Tre menn er siktet for voldtekt av en kvinne i 50-årene i en leilighet på Gulskogen i Drammen.

Det melder Drammens Tidende.

Det var kvinnen selv som tok kontakt med politiet og meldte om det som først ble etterforsket som en voldshendelse. Fire menn i alderen 20 til 30 år ble pågrepet i leiligheten. De har alle blitt avhørt i dag.

– Jeg kan ikke fortelle noe om hva de har forklart. Det er av hensyn til bevisforstyrrelsesfaren. Det jeg kan si, er at tre av de fire personene er siktet for voldtekt. Den fjerde vil bli løslatt ganske raskt, sier politiadvokat Ole Jacob Garder.

Kvinnen er preget av situasjonen, men skal ikke ha alvorlige fysiske skader.

Politiadvokaten vil ikke kommentere om siktede og fornærmede kjenner hverandre fra før, men det skal ikke være noen familiær relasjon mellom dem. Alle de involverte er av utenlandsk opprinnelse, ifølge Drammens Tidende.

Hendelsen skjedde i 6.30-tiden tirsdag morgen i en leilighet som én eller flere av de siktede bodde i.