Fake News er vanskelig å forsvare i lengden. Mangel på bevis og insinuerende påstander tatt ut av løse luften vil være vanskelig å forsvare i det lange løp – når den røde tråden ender opp i en stor floke…

Venstresiden (og Demokratene) har viklet seg inn i en rød floke, og et hat til Donald Trump som nå er over i en fase der det ikke lenger er mulig for dem å holde oversikt over sine løgner. (Forteller man sannheten trenger man ikke tenke.)

Donald Trump var en langt farligere kandidat i kampen om presidentembetet i 2016 enn det inntrykket man kunne få gjennom pressen. Den politiske pressen – med manglende evne til analyse og kontakt med de virkelige strømninger i befolkningen.

Demokratene og en navlebeskuende elite kunne ikke akseptere at mannen i gata vendte dem ryggen etter åtte år med en middelmådig president. Demokraten Barack Obama. Demokratene har i ettertid  vist seg å være en stor trussel mot det amerikanske demokratiet og konstitusjonen. Mueller-rapporten  bekreftet dette. Hvilken vei  ville USA vært på om Hillary Clinton og demokratene hadde vunnet?

FISA rapporten som etter planen kommer 9 desember, vil ri venstresiden og Demokratene som et mareritt. Tipper flere skjelett vil ramle ut av skapet – og hvor høyt oppe de vil falle fra er – i sannhetens navn – noe å se frem til… Det er hevet over tvil at det er noen og enhver som vil få nøtter å knekke i denne førjulstid – også den ensidige pressen hjemme i Norge.

Mannen i gata er ikke dum. Donald Trump vinner i 2020.