Foto: Berit Roald / NTB scanpix

Politiet sier til NTB at de ikke kan utelukke at kvinnen som er involvert i ambulansekapringen på Torshov, kan være farlig.

– Vi søker fortsatt etter den etterlyste kvinnen som var involvert i kollisjonen der en bil havnet på taket, sier operasjonsleder Tor Grøttum til NTB klokken 14.15.

– Kvinnen har en relasjon til den pågrepne mannen, som er i 30-årene, sier han.

Operasjonslederen utelukker ikke at kvinnen kan være farlig.

– Den pågrepne mannen var bevæpnet, så det kan ikke utelukkes at kvinnen også har våpen. Det er ikke noe nå som tilsier at hun er farlig for omgivelsene sine, men vi kan ikke utelukke at hun kan være det dersom hun blir presset. Derfor oppfordrer vi publikum til å ta kontakt dersom de ser henne, sier Grøttum.

Politiet har lagt ut en beskrivelse av den etterlyste kvinnen på Twitter.

– Vi søker etter en navngitt kvinne med følgende beskrivelse: Lys i huden, 165 cm, litt krøllete brunt hår, iført sort jakke, ser ruset ut. Kvinnen er sist observert på Rosenhoff. Ved observasjon må politiet kontaktes umiddelbart på 02800, skriver politiet.

Politiaksjonen pågår fortsatt med betydelige ressurser.

– Det er et betydelig omfang på dette. Vi har ambulansen i Krebs’ gate og den påkjørte barnevognen ved Sandaker senter. Det er en prioritert sak med mange vitner, sier Grøttum.

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂