Politifolk holder vakt utenfor et hus der to personer er funnet døde i Arlöv utenfor Malmö. Foto: Johan Nilsson / TT NYHETSBYRÅN / NTB scanpix

To personer er funnet døde i Arlöv utenfor Malmö. Det eldre paret ble funnet i sin egen leilighet, og politiet etterforsker saken som et drap.

– Omständigheterna gör att vi misstänker att det här äldre paret har bragts om livet, sa Evelina Olson, pressetalsperson  ved politiet i region syd til Expressen.

Politiet ble varslet klokken 14 søndag. Ingen er pågrepet eller mistenkt.

– Vi är fortsatt mycket intresserade av vittnesiaktagelser, i synnerhet kring lunchtid i dag, men även tidigare tillfällen. Har man sett eller hört något man reagerat på så är man varmt välkommen att höra av sig till oss, sier Olsson.

Politiet har ikke gitt ytterligere informasjon om hvordan paret døde. Hele eiendommen der de ble funnet er sperret av, og politiet avhører nå vitner og foretar rundspørring blant naboene for å innhente informasjon.

 

Kjøp «Den islamske fascismen» av Hamed Abdel-Samad fra Document Forlag her.

Støtt Document

Du kan enkelt sette opp et fast, månedlig trekk med bankkort: [simpay id=»280380″]

Eller du kan velge et enkeltbeløp: [simpay id=»282505″]

Du kan også overføre direkte til vårt kontonummer 1503.02.49981

Vårt Vipps nummer er 13629

For Paypal og SMS se vår Støtt Oss-side.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂