Ifølge den franske TV-kanalen BFMTV så konverterte gjerningsmannen, Michael, til islam for 18 måneder siden.

 

Politiet har anholdt hans kone.

Michael var 45 år, født på Martinique og hadde en medfødt lammelse på høyre side som hadde gitt ham døvhet. Motivet for drapene blir etterforsket. Han skal ha drept de fire med en keramisk kniv som ikke slo ut på metalldetektoren ved inngangen.

 

«Jeg så en mann med en kniv i hånden. Han løp etter en politimann. Politimannen ba ham stanse, men han stoppet ikke, så han skjøt, forklarer en administrativ offiser som beskriver en scene med selvforsvar.
«Politimannen varslet ham tre ganger, men overfallsmannen stoppet ikke,» bekrefter en kollega, også et vitne. «Han avfyrte to skudd, og jeg så mannen falle. Vi jobber på PP, vi kjente de angrepne, vi er dessverre kjente» sa han.

 

BFMTV
Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂