Foto: Twitter

Langsomt går det opp for Medel-Svensson at selvhatet mot eget land og kultur er en dødsdom for Sverige. Etter år med eskalerende bilbranner, voldtekter, terror, uro, opptøyer, kriminalitet, klanstyre, sharia, mafia, no-go soner og offentlig fattigdom som følge av ukontrollert masseinnvandring fra islamske land, klarer ikke lenger politiske festtaler og mediasensur å skjule problemene. Derfor øker uroen.

Så hvordan reagerer svensker når en ungdomspolitiker fra partiet Liberalernes ungdomsforbund (LUF) brenner det svenske flagget i peisen med et stort smil…bare sånn på twittergøy? Vel, kommentarfeltet er ikke nådig.

Hur mycket metamfetamin röker ni egentligen?

Bränn en palestinsk flagga också när ni ändå är i farten! Vågar ni det? Era korkade satar till fega skenheliga hycklande politikerfrön! Rasistsvin!

LUF, som att se en fjortis med för många diagnoser få sin första snefylla

Sånn bare fortsetter utskjellingen av tidenes dummeste tweet.

Flaggbrenningen er stunt som skal understreke friheten og retten til å gjøre som man vil. Men unge liberalere skjønner ikke at nettopp å kunne brenne sitt eget flagg fritt og ustraffet, er nettopp grunnen til at man ikke bør gjøre det. De skjønner heller ikke at samfunnsånden er i ferd med å snu i Sverige:

For unge mennesker er kaoset med masseinnvandring, islam, klaner, hijab og fremmed macho-kultur en del av den svenske hverdagen. Hva er problemet? Det  har jo «alltid vært sånn», og det er ingenting å gjøre med det. «Du gamla du fria», maistenger, flagg, faner og slike «töntiga saker», er gammeldagse greier som ikke betyr en dritt. Eller for å sitere tidligere immigrasjonsminister Mona Salin:

«Jag har ofta fått den frågan men jag kan inte komma på vad svensk kultur är. Jag tror att det är lite det som gör många svenskar så avundsjuka på invandrargrupper. Ni har en kultur, en identitet, en historia, någonting som binder ihop er. Och vad har vi? Vi har midsommarafton och sådana ’töntiga’ saker.»

Men alle over 40, husker et mye bedre, tryggere, rikere og sikrere Sverige. For mange av dem er å brenne svenske flagget en krigserklæring – slik flaggbrenning jo gjerne er ment som. Og når en svensk ungdom gjør det, er nok ikke tanken om landssvik langt unna – i landet hvor svenske politikere har følt langt mer ansvar for Somalia, Pakistan, Syria og Kongo enn sitt eget land, folk og kultur.

Tenk om en ungdom fra FpU brant det norske flagget?

Liberalerne dyrker friheten, og mener at individet står fritt til å gjøre som det vil, og leve sitt eget liv på sine premisser, uten at staten blander seg inn – og det høres jo fint ut. Problemet er at det gir akkurat samme problem som med sosialisme, klimahysteri eller annen religion: Hvor skal man stoppe? Når er det nok?

Svaret på dette er «min frihet slutter der din begynner». (Altså, at jeg ikke kan ta meg friheter som innebærer at du minster din frihet). Men et samfunn består av mye mer enn bare frihet: Det består av tillit, kultur, historie, fellesskap, forståelse og samhold. Et samfunn utelukkende basert på individuell frihet, er i prinsippet ikke lenger et samfunn. Det er et anarki.

Liberalerne henger heller ikke med i den politiske utviklingen: Uttrykket «liberaler» som før signaliserte en høyreorientert politikk i motvekt til sosialismens kollektivisme og statlige overstyring, er for lengst kuppet av sosialistene, som er infiltrert av islamistene, som igjen ønsker full frihet til islamisere Vesten. Og de får den friheten. Heller ikke der er det noen bremser.

«Liberal» har skiftet mening

«Liberal» signaliserer dermed ikke lenger høyreorientert frihetspolitikk mot statsmakt og offentlige inngrep. Nå signaliserer «liberal» heller en kollektivistisk klan- og stammebasert identitetspolitikk, uten hemninger, orden, regler eller gammeldags ivaretagelse av samfunnet som helhet. I stedet er målet «forandring» gjennom å rive det bestående på vegne av individet, og da også individer som bruker ærbare plagg pålagt av macho-ukulur. Det er jo «frivillig».  Og det finnes ingen klar tanke om hva man vil bygge opp i stedet. Denne mangelen på mål og planer, passer islam helt perfekt: Islam har nemlig alle mål og planer klare.

Dagens sosialistiske «liberals» står omtrent for den samme «frihetsrevolusjonen» som hippiene forsøkte i 1968 – og vi så hvordan det gikk. Et samfunn kan ikke fungere på en slik plattform. Det innebærer oppløsning, splittelse, kaos og voldsbruk, og slett ikke samhold som de «frihetssøkende» innbiller seg. Dagens unge liberalere på høyresiden har imidlertid ikke fått med seg noenting av disse endringene.

Det verste gjenstår for svenskene:

At unge, dumme politikere brenner sitt eget flagg, uten å forstå signaleffekten, hvilke krefter det rører opp,  eller hvem det gavner, sier en hel del om hvor kaotisk og uforståelig politikken i Europa har blitt. Men det er ikke det verste.

Det verste er at det ikke finnes noen god oppskrift for å finne tilbake til det Sverige som var, med trygghet, tillit, samhold og varme. Det finnes ingen plan B – for fjolsene som tenke ut det livsfarlige samfunnseksperimentet «multikultur» hadde ikke evnen til å forestille seg at de kunne ta feil, eller at noe kunne gå galt. Det er menneskelig – men akk så ynkelig og avslørende.

Når flerkulturen nå er i ferd med å kollapse for alvor, og det alternative samfunnssystemet islam smetter inn i vakuumet og lover orden, fred og formål, blir det vanskelig å stå imot. Og for liberalere er jo det helt fint, siden alle er like, og alle er fri til å gjøre som de vil. Right?

Men sosialismen, identitetspolitikken og islam inneholder ikke den minste lille flis av frihet. De er alle kollektivistiske ideologier som skaper sosialt press mot konformitet. Og flaggbrenning har de alle lang tradisjon for – så lenge det ikke er islamske flagg og faner som går opp i røyk.

Kjøp Roger Scrutons bok “Konservatismen” fra Document Forlag her!

Støtt Document

Du kan enkelt sette opp et fast, månedlig trekk med bankkort: [simpay id=»280380″]

Eller du kan velge et enkeltbeløp: [simpay id=»282505″]

Du kan også overføre direkte til vårt kontonummer 1503.02.49981

Vårt Vipps nummer er 13629

For Paypal og SMS se vår Støtt Oss-side.