Jeg får stadig henvendelser fra Facebook-brukere som er så enige i det jeg skriver om ulike temaer, men som verken tør å kommentere, trykke liker eller å dele. De er redde for sin arbeidsgiver, sine kolleger, venner, sin slekt, ektefelle, Janteloven, Eliten osv.

Til disse vil jeg si: Din frykt er ikke uten grunn. Norge er dessverre på vei mot ytterligere ensretting og mindre ytringsfrihet der det bare er Elitens og Etablissementet stemme som gjelder og teller. Vår rett til å ytre vår mening skrumper stadig inn. Regjeringens godtagelse av Marrakesh-traktaten vil gjøre det enda verre.

Andre er modige og høflige og spør om de kan dele. Til dere vil jeg si: Takk for ditt mot, din kjærlighet til essensen av det vår kultur står for og til det landet våre forfedre har ofret alt for å bygge til det det er i dag!

Av det JEG skriver, altså alle mine innlegg, kan du dele så mye du vil. Du trenger ikke å spørre. Jeg ser gjerne at du deler. Alle kan ikke stikke hodet i sanden og late som ingen ting, mens landet gradvis destrueres – økonomisk, kulturelt, demokratisk og sikkerhetsmessig – for dem som kommer etter oss.

Altså: Jeg forstår dere som ser galskapen, men som ikke tør å si den imot.

Samtidig: Vi trenger dere med kløkt og mot, og som våger å protestere mot den ødeleggende globalismen som langsomt – men ubønnhørlig – fortærer vårt lille land for alle våre kjære etterkommere.

Takk for at DU tar sjansen på å dele stoff som er FOR Norge, Israel, demokrati, vår kristne kultur, uskyldige og forsvarsløse barn i mors liv mm. og MOT despoti, tyranni, grusomme ideologier og -ismer – især inntaket av slike til Norge, norsk gigantsløsing til utlandet, klimatøvet (at Norge kan «redde» verdens klima med å skatte og «avgifte» nordmenn fordervet), veibommer, drap av små og gamle mennesker, nedbygging av forsvaret, kriging i fjerne, unevnelige kaosland, gigantisk støtte til det lugubre, unevnelige FN, det overnasjonale og kriserammede EU osv.

 

Opprinnelig publisert på forfatterens Facebook-vegg, og gjengitt med vennlig tillatelse.

 

Kjøp «Hypermoral» av Alexander Grau fra Document Forlag her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.