Et fantastisk bilde av en buddhistmunk i Thailand som leker med en tiger. Munkene forsøker å lage et senter hvor truede tigre kan tas vare på. A Thai Buddhist Monk fends off a playful attack from an Asian Tiger at the Wat Pa Luangtabua temple in Sai Yok, western Thailand, on May 22, 2001. The Monks, who hope to build a natural preserve for the eight endangered tigers at their temple, are appealing for donations from the public. Buddhist temples are often places where people leave unwanted cats and dogs, but this temple has built a reputation for taking in the wild animals after an orphaned cub was taken in three years ago. REUTERS/Jason Reed.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.