Identitære mot Ramadan-middag og bønn på Rådhusplassen i København. Tre motdemonstrasjoner. Rasmus Paludan demonstrerte og ble tatt imot som en rockestjerne, og en gruppe dansker protesterte med allsang borte ved «Lurblæserne».

Nærmere fikk de ikke komme bønnemøtet. De identitære kom rundt den hindringen ved å leie et rom på Palace Hotel. Tre demonstrasjoner mot islam på denne dagen, det er noe nytt. Det er skriften på veggen, politikere.

På mine fotografier fra stedet ser man blant andet rabbiner Jair Melchior med dialogbetjenten Kramme Charlotte, to som bukker og skraper for islam. Jeg har jødiske venner som har meldt seg ut av det jødiske samfunnet på grunn av Melchior. Dertil lårkorte lefties og rasende etnikere, som kastet hatefulle blikk mot Paludan fra sine BMW-er. Det morderiske hatet er ikke vanskelig å plassere. Hvis man tror at Paludan er hatefull, har man ikke sett hatet mot ham.

Like under den anstrengte multikulturelle idyllen aner man en vulkan av aggresjoner som denne generasjonen har servert sine barn. De har man vondt av. De vil tenke tilbake på dager som denne med lengsel, da det kun skulle et par hundre betjenter til for å forhindre at dansker og «dansker» slo hverandre i hjel.

Foto: © Snaphanen.dk

Foto: © Snaphanen.dk

Foto: © Snaphanen.dk

Foto: © Snaphanen.dk

Foto: © Snaphanen.dk

Foto: © Snaphanen.dk

Foto: © Snaphanen.dk

Foto: © Snaphanen.dk

Foto: © Snaphanen.dk

Foto: © Snaphanen.dk

Foto: © Snaphanen.dk

Foto: © Snaphanen.dk

Foto: © Snaphanen.dk

Foto: Generation Identitær

«Forebygger» – det er Københavns Politi. «Fredsvagterne» er Enhedslistens intelligensreserve. Når det er så mye fred og forebygging i omløp, er tiden inne for å bli bekymret.

 

Snaphanen

 

Kjøp T-skjorten «gul vest» her

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.