Aktivister fra en dansk patriotisk bevegelse for ungdommer viste sin misnøye med islam ved å protestere mot oppføringen av en stor moské på Vesterbro i København.

De hang opp et gigantisk banner med teksten: «Sig nej til islam!» På egen hjemmeside forklarer Generation Identitær nærmere:

En ny kæmpe moské med tårnhøje minareter, der rager helt op i fjerde sals højde, er ved at blive bygget på Amerikavej 19 på Vesterbro. På adressen har der i årevis ligget en af landets største moskéer, som er pakistansk, og nu udvider de yderligere og laver facaden endnu mere fremmed i sit udtryk.

Moskéen vil romme 1300 mennesker, og skal selvsagt også benyttes som «kultursenter». GI Danmark mener dette bygget symboliserer en økende islamiseringen av Danmark, og at islam har tatt over området. Dette kan ikke GI Danmark akseptere.

Med den nye stormoské er der tale om en yderligere islamisering af København og i særdeleshed af Vesterbro. Et byggeri med store minareter, som man ellers kun ser i islamiske lande, hører bestemt ikke hjemme i Danmark.

Lokale myndigheter kan si nei til slike nybygg, men det gjør de sjelden. GI Danmark anbefaler at danskene stemmer på politikere som lover å ikke tillate oppføring av store moskéer i nærområdet.

Generation Identitær mener ikke, at islam hører til i Danmark. Vi skal på ingen måde sidde med hænderne i skødet, mens Danmark islamiseres.

Sig nej til islam!
Sig nej til nye moskéer!

Demonstrerte mot islamister som okkuperte Rådhus­plassen i København