Nytt

Bildet: Shangri-La hotell i Colombo

Politisjef Pujuth Jayasundara utstedte 11. april en advarsel til alle sine ledere om at en islamistgruppe planla å utføre selvmordsbombing i «prominente kirker». Etterretningen skal ha nevnt islamistgruppen NTJ (National Thowheeth Jama’ath). De har tidligere vært forbundet med vandalisme av Buddha-statuer. Ingen islamske ekstremistgrupper har tatt på seg ansvaret for terroren.

‘A foreign intelligence agency has reported that the NTJ (National Thowheeth Jama’ath) is planning to carry out suicide attacks targeting prominent churches as well as the Indian high commission in Colombo,’ said the alert.

The NTJ is a radical Muslim group in Sri Lanka that came to notice last year when it was linked to the vandalisation of Buddhist statues.

Daily Mail

Forhåndsbestill Oriana Fallacis bok her