Tavle

Kjære lesere. Det er ingenting som klingende mynt! En kvart million kroner sto duggfriske på konto i morges. Slikt varmer et gammelt hjerte.

Document.no skal være et fellesprosjekt. Det er tanken. Møtene har slått an tonen. Jeg snakker på vegne av hele redaksjonen når jeg sier at vi er blitt rørt av å merke hvor mye det betyr at vi møtes. Det samme gjelder leserbrev vi får om hvor mye Document betyr for folk i det ganske land.

Disse tilbakemeldingene har vært drivkraften. Vi har Norges mest spennende jobber!

Men vi blir også eldre og oppgavene blir flere.

La meg komme med en gledelig nyhet: Vi begynner med Document Reiser!

Fra 19. oktober – 26. oktober arrangerer vi den første gruppeturen. Den går selvsagt til Israel. Vi har vært så heldige og fått kontakt med et reisebyrå i Kristiansand. Den som skaffet oss den kontakten er administrativ leder Mette Follestad. Hun har vært guide i Israel i mange år og er der nede nå faktisk.

Hun har i samarbeid med reisebyrået utarbeidet et profft opplegg. Detaljert program blir lagt ut så snart hun er tilbake. I mellomtiden: De som tenner på ideen kan melde sin interesse nå til mette.johanne@document.no.

Det blir direkteflyvning med Norwegian. Antallet vil ligge på ca 20. Red. blir også med. Jeg har ikke vært i Israel på mange år og gleder meg.

Document har gode kontakter i Israel. Det er mulig for oss å møte mennesker som kan forklare både sikkerhetssituasjonen og sameksistens med motsetninger.

Vi tror Israel har mye å lære Vest-Europa.

Reisene blir også en del av Documents profil og vi tror det kan sette oss i kontakt med mange interessante mennesker.

Menneskene er den største kapitalen!

Vi vet at pengene kommer fra hjertene og det rører oss dypt.

Takk lesere!