En 17 år gammel gutt er pågrepet og mistenkt for å knivstukket en jevnaldrende gutt på Mortensrud i Oslo onsdag ettermiddag.

Politiet fikk melding om hendelsen på Mortensrud i 15.45-tiden onsdag ettermiddag.

– Fornærmede hadde fått noen stikkskader og blødde en del. Han fikk tilsyn av ambulanse og ble kjørt til sykehus. Han er ikke alvorlig skadd, sier operasjonsleder Tore Solberg i Oslo politidistrikt til NTB.

Etter noen timen pågrep politiet en mistenkt gjerningsperson ved Oslo S. Pågripelsen skjedde uten dramatikk. Den mistenkte 17-åringen er kjørt til arresten og vil avhøres om forholdet, opplyser politiet.

– Mye tyder på at de kjenner til hverandre og har en form for relasjon fra tidligere, sier Solberg.

Politiet har registrert 21 knivstikkinger fra 1. januar til 25. februar i hovedstaden i år, mot 11 i samme periode i fjor, ifølge NRK. Med onsdagens knivstikking blir tallet 22.

– Vi ser ikke hendelsen i sammenheng med andre knivstikkinger i Oslo den siste tiden. Dette er en enkeltstående hendelse, sier Solberg til NTB.

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂