Yousef Hadaoui måtte forlate studioet etter å ha bannet og kjeftet mot studiovinduet. – Ikke morsomt og dårlig oppførsel, sier NRKs underholdningsredaktør.

Programlederen kastet ut komikeren Yousef Hadaoui etter at han bannet og flere ganger avbrøt både seg selv og motdebattanter i NRK radios Dagsnytt 18-sending.

– Der er døren, sa programleder Espen Aas til Hadaoui.

Han er komiker i NRKs program Svart humor og var invitert til debatt om Humorprisen, som ble delt ut i helga. Arrangørene har fått kritikk for at kvinneandelen blant nominerte og prisvinnere var for lav, og at det var for få flerkulturelle komikere i salen, skriver NRK.

Underveis i debatten mandag kveld synes Hadaoui å henvende seg til andre enn Aas og sine to motdebattanter, Humorprisens leder Trond Kvernstrøm og komiker Trine Lise Olsen.

– Bare drit i å mase så jævlig, er blant utfallene fra Hadaoui, som åpenbart skaper forvirring blant de andre i studio.

Ifølge NRK skal det hele være et stunt, og Hadaoui oppfordrer folk til å se på Satiriks neste uke for å skjønne sammenhengen. Redaktør Charlo Halvorsen i NRKs underholdningsavdeling opplyser at stuntet ikke var avklart med ham.

– Som ansvarlig for humor, tåler vi en del stunt, men dette var ikke morsomt. Det var dårlig oppførsel mot kolleger, sier han.

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.