Sakset/Fra hofta

Kan man bli født som feil rase? Hva gjør at folk går til behandling og får injeksjoner for å få svart hud slik at de kan fremstå som afrikanere?

Martina Big (30) er en tidligere tysk puppemodell (derav etternavnet?) som giftet seg med Michael Eurwen (31) i oktober i fjor. De identifiserer seg som afrikanere, sier de, og har fått injeksjoner i huden med Melotan, et middel som skal gjøre huden mørk.

Behandlingen skal ha vært mest effektiv for Martina.  Slik så hun ut før hun identifiserte seg som afrikansk kvinne:

Martina har nok endret både det ene og det andre tidligere også.

I et britisk TV-intervju på This Morning påsto ekteparet at legene hadde fortalt dem at deres potensielle barn ville bli født med mørk hud. Hudfarge har ingenting med DNA å gjøre for disse to, altså.

Martina sa at hun tydelig kunne føle at hun var svart.

I can clearly feel that I am black – but its hard to find the right words to describe it,’ Martina said.

Etter bildene å dømme så må man jo si seg enig nå, selvom utgangspunktet var et noe annet. Martina må også ha følt at hun var minst 60 år gammel, for prosessen ser ut til å ha eldet henne radikalt.

Det var nok av seere som gjorde narr av de to transrase-personene:

‘As I identify as an attack helicopter I’m having surgery to have rotor blades attached to my back and mini guns under my arms #ThisMorning.’

Selv identifiserer jeg meg som kritiker av slike lavpannede, dekadente, selvskadende og tåpelige mennesker. Og alle idiotene som støtter dem i deres «identifiseringprosjekt». Og det trenger jeg ingen injeksjoner verken for eller mot.

Den europeiske sivilisasjonen må opprettholdes av andre mennesker enn Martina Big som med all sannsynlighet vil føde hvite barn. Vil hun kunne identifisere seg som moren til disse stakkars hvite barna?

Den beste løsningen ville være å ikke la ektemannen Michael Eurwen få snike seg unna flere injeksjoner (han ser litt bleik ut) og deretter kunne de to flytte til et eller annet afrikansk land og adoptere afrikanske barn. Faktisk så kunne jeg tenke meg en liste over personer som burde gjøre det samme. Det er så mange som bryr seg mer om afrikanere enn europeere om dagen.

Daily Mail

Bestill Douglas Murrays bok “Europas underlige død” fra Document Forlag her!