Nok en sprengladning har eksplodert i en oppgang i Malmø. Noen timer tidligere hadde det samme skjedd i en annen del av byen. Politiet er henvist til å sette opp støtter så trappen ikke raser sammen.

En ny sprengladning har eksplodert i Malmö, en drøy uke etter at en 18-åring fikk livstruende skader i en eksplosjon i den svenske byen.

Politiet fikk melding om eksplosjonen ved 3-tiden natt til mandag. Den fant sted ved et trappehus i bydelen Rosengård. Vinduer er blåst ut, dører er skadd og bjelkelaget i bygningen har synlige skader. Det er så langt ikke meldt om personskader.

– Vi setter inn støtte i trappehuset for å sørge for at ingenting skal kunne skje, sier Gustaf Sandell, leder i redningstjenesten, til Sydsvenskan.

Eksplosjonen fant sted kun timer etter en detonasjon i bydelen Fosie, også den i et trappehus. Forrige uke ble en 18-åring livstruende skadd i én av to eksplosjoner som rystet Malmö. Mannen er selv mistenkt i saken. (NTB)

Kjøp Alexander Graus “Hypermoral” fra Document Forlag her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂