Nytt

Sverige frembringer politikere som er fullstendig skamløse. Fredrik Reinfeldt mente Sverige hadde god plass til mange flere og Sverige tilhørte ikke svensker mer enn andre som kom til landet. Annie Lööf vil redde Sverige fra Sverigedemokratene, men selv er hun en mye større ødelegger enn det SD noen gang ville blitt.

Presidenten for Riksdagen, den såkalte talmannen, har tatt de første skritt mot nyvalg. Det skjer etter at Stefan Löfven ble nedstemt for annen gang.

Efter att Stefan Löfven (S) röstats ned som statsminister i kammaren meddelar talman Andreas Norlén att han kommer att hålla ett första möte med företrädare för Valmyndigheten. Detta för att diskutera ett eventuellt extraval.

Centern og Liberalerna sitter med nøkkelen til ny regjering. De har utelukket å samarbeide med en regjering med Sverigedemokratene som støtteparti. De har forhandlet med Socialdemokraterna om betingelsene for samarbeid, men stilt krav som for Löfven har vært uantagelige. Det gjelder skatt, arbeidsliv. Derimot ønsker sentrumspartiene å liberalere reglene for familiesammenføring.

Centern og Liberalerne er samme type parti som Radikale Venstre i Danmark: Liberalister i økonomien og for en åpen innvandring. Det vil føre til velferdsstatens oppløsning og Sverige er allerede på god vei. Selv Stefan Löfven forstår det.

 

Efter beslutet: Talmannen förbereder ett eventuellt extraval

Kjøp alle tidsskriftene fra Document Forlag her!