Nytt

Hovedmannen i voldtektssaken i Freiburg, Majd H., hadde for ti år siden posert med maskingevær på Facebook.

Politiet som etterforsker gruppevoldtekten i Freiburg den 14. oktober, der en 18 år gammel kvinne ble dopet ned og voldtatt i fire timer i et buskas utenfor et diskotek, tror nå at minst ti personer misbrukte henne seksuelt, skriver Bild.

Åtte personer er så langt pågrepet i saken. Sju av dem er utenlandske statsborgere, av disse er seks syrere. Fire andre personer er også under etterforskning for ugjerningen.

Via sine kilder har den tyske avisen også brakt på det rene at seks av de pågrepne var kjent for politiet på grunn av forskjellige lovbrudd, blant annet narkotika- og voldsforbrytelser.

Hovedmannen i saken, en 22 år gammel syrer identifisert som Majd H., skal sågar ha vært involvert i to andre seksualforbrytelser, herunder en annen gruppevoldtekt av en kvinne med to andre menn i sin egen bolig i 2017.

På grunn av sikkerhetssituasjonen i Syria har ingen syrere de siste årene blitt utvist fra Tyskland, opplyser Die Welt, ei heller kriminelle. Det kan ikke fortsette på denne måten etter så avskyelige forbrytelser som denne, sier Mathias Middelberg, som er innenrikspolitisk talsmann for CDU i Forbundsdagen.

 

Bestill Douglas Murrays bok “Europas underlige død” fra Document Forlag her!