Sakset/Fra hofta

FNs såkalte bærekraftsmål, også omtalt som Agenda 2030, har i utgangspunktet ingen større interesse enn et hvilket som helst annet dokument fra organisasjonen som fremfor noen ivaretar globalisters religiøse behov.

Over ca. hundre tusen tegn, det svarer vel til noe sånn som femten kronikker i Aftenposten, skisseres det i 17 punkter hvordan verden innen år 2030 skal omgjøres til et slags sosialistisk og forurensningsfritt freds- og likestillingsparadis, hvor ingen er fattige eller sulter, hele verden har tilgang på utdanning og helsetjenester, og hvor alle i det hele tatt er snille mot hverandre på en bærekraftig måte.

Det sier seg selv at ingen normale mennesker noen gang har lest dette dokumentet i sin helhet annet enn mot klekkelig betaling, men en oppsummering av dets 17 ambisjoner er å finne på nettsidene til noe som heter De Forente Nasjoners regionale informasjonskontor for Vest-Europa.

Men globalismen som religion, hvor dette dokumentet er en av de hellige skriftene, gjør likevel at bærekraftmålene får konsekvenser i det virkelige liv. Kommunene må være med på å redde verden, det samme må yrketslivets forskjellige profesjoner. Dermed holdes det også en rekke arrangementer og konferanser hvor folk samles for å høre hvor godt og riktig det er med Agenda 2030. Erna og Søreide peker på hvor fint alt dette er, og hvor slem Trump er som ikke er med på det.

Onde tunger har helt siden bærekraftsmålene ble vedtatt av FNs hovedforsamling i 2015 hevdet at dokumentet også er en oppskrift på økt migrasjon. Ved første blikk ser det jo ikke sånn ut, skjønt man godt kan sette delmål 8 om anstendig arbeid og delmål 10 om utjevning sammen, og konkludere at arbeidsinnvandring fra Afrika til Europa kunne slå to fluer i én smekk.

Normalt trekker man litt på skuldrene av dette. Forandres migrasjonstrykket av at FN formulerer et dokument som baner vei for slike resonnementer?

Kanskje ikke det trykket i seg selv, men hva med det politiske mottrykket i Europa?

En uttalelse som falt under en konferanse arrangert av FNs bosetningsprogram (UN Habitat) i Madrid mandag, tyder på at FNs bærekraftsmål rent faktisk er med på å fremme masseinnvandringen politisk. Tema for konferansen var delmål nummer elleve om bærekraftige byer, og vertskap for arrangementet var arkitektkollegiet i Madrid.

Uttrykket «smarte byer» er blitt et omkved i flere bransjer, og arkitektbransjen er naturligvis ikke noe unntak. Er byene i Spania forberedt på fremtiden? lød et av spørsmålene i Madrid.

Joan Clos. Foto: worldwaterweek / Wikimedia Commons.

Tilstede under konferansen blant en rekke FN-notabiliteter var ifølge El País bosetningsprogrammets tidligere direktør og visegeneralsekretær i FN, Joan Clos. Han ordla seg med lidenskapelig kraft da han oppfordret de spanske byene til å forberede seg på økt migrasjon:

«Nå har vi 12 % migranter, der det store flertallet kommer fra Latin-Amerika og har en kultur som er svært lik vår egen. Byene må heretter forberede seg på den afrikanske migrasjonen. Skal vi vente til vi får femten brennende bydeler, eller skal vi forberede oss ved å komme i gang med byplanleggingen?» spurte han.

You can’t make this up.

Clos ser altså ut til å mene at afrikansk innvandring til Europa kan føre til et høyt antall brennende bydeler. Det er kanskje ingen dristig gjetning. Men det uuttalte premisset er hele tiden utenfor diskusjon: Migrasjonen er ifølge FN uunngåelig, nødvendig og ønskelig – brennende byer til tross. Du må ganske enkelt brenne noen byer for å lage en globalisert omelett.

Men FN ville ikke ha vært en globalistkirke uten en vei til frelsen: Sosial arkitektkunst skal skape urbane rom som demper afrikaneres iboende lyst til å sette fyr på sine omgivelser.

Dette er ikke bare the white man’s burden i akademisk innpakning, det er også et trossystem som er uendelig mye skadeligere enn scientologi måtte være. Menneskene som går rundt og tror på disse tingene, er å anse som en skummel sekt.

USA, Australia og Ungarn har kunngjort at de sier nei til å undertegne FNs migrasjonsavtale i Marrakesh i desember. Hvorfor ikke like godt forlate hele FN?

Hadde det vært litt mer tak i Frp, ville de programfestet Norges utmeldelse med det samme.

 

Støtt Document

Vi setter stor pris på om du kan gi et månedlig beløp. Dette gir oss en forutsigbar inntekt og gjør oss i stand til å publisere mer og bedre.

 

Kjøp Sir Roger Scrutons bok “Svindlere, svermere og sjarlataner” fra Document Forlag her!