Nytt

Frp-politiker Mazyar Keshvari trekker seg som leder i Oslo Frp, opplyser parlamentarisk leder i Frp Hans Andreas Limi til NRK.

Keshvari har ifølge Aftenposten levert udokumenterte reiseregninger for 290.000 kroner. Avisen mener å kunne bevise at han har vært i hjembyen Oslo samtidig som han angivelig var på en reise han senere krevde refusjon på 36.000 kroner for.

Keshvari har vært sykmeldt siden 9. oktober. I en uttalelse via sin advokat Arve Lønnum har han beklaget overfor partikolleger, kolleger på Stortinget, velgere og skattebetalere.

«Over noe tid har livssituasjonen hans vært vanskelig og svært krevende av en rekke årsaker jeg ikke kan gå inn på. Det er ingen unnskyldning, men en forklaring på hvorfor det kunne gå så galt og at han kommer til å skjerme seg selv og familien og ikke gi noen intervjuer», skrev Lønnum i en uttalelse onsdag.