En 24 år gammel kvinne ble mandag kveld funnet død etter en brann i kjellerleiligheten hun og ektemannen disponerte i Egersund. Ektemannen er siktet for drap.

– Avdødes ektemann, som også er i 20-årene, er siktet for drap. Det er foreløpig uklart hva som har skjedd, og politiet etterforsker saken for fullt for å få klarhet i omstendighetene rundt dødsfallet og hendelsesforløpet. Siktede vil om kort tid bli avhørt av politiet, opplyser politiadvokat Fredrik Martin Soma hos politiet i Stavanger.

Politiet opplyser at det er avhørt flere vitner, og kriminalteknikere jobber på stedet. Politiet har også bedt Kripos om teknisk bistand.

Den avdøde kvinnen vil bli obdusert.

Brannvesenet rykket ut etter røykutvikling fra kjelleren på adressen i Fjellveien. Da brannmannskapene kom fram, var det full fyr i huset, men brannen ble raskt slukket.

Meldingen om brannen kom klokken 22.07.

– Klokken 22.43 ble en kvinne funnet omkommet inne i huset. Vi antar at det var en beboer, men vi har ikke identiteten hennes. Brannårsaken er foreløpig ukjent, sier operasjonsleder Kurt Løklingholm hos politiet i Stavanger til NTB.

Ifølge Stavanger Aftenblad er ekteparet som bodde i kjellerleiligheten opprinnelig fra Sudan.