Peter Strzok var usedvanlig polariserende i sin forklaring for Kongressen. Han benektet at hans negative innstilling til kandidat og senere president Trump hadde hatt noen som helst innflytelse på hans embetsutførelse. 

Spesialagent Peter Strzok som i tusenvis av meldinger til elskerinne og kollega Lisa Page, avslørte et innett hat mot Donald Trump, er blitt sparket fra FBI.

FBI agent Peter Strzok has been fired from the FBI for anti-Trump text messages he sent his mistress and colleague Lisa Page during the 2016 presidential election.

“Late Friday afternoon, the Deputy Director of the FBI overruled the FBI’s Office of Professional Responsibility (OPR) and departed from established precedent by firing 21-year FBI veteran Peter Strzok,” his lawyer Aitan Goelman said in a statement.”

Donald Trump har flere ganger spurt hvorfor Strzok får fortsette i FBI. Nå er han ute.

Den siste tid har det kommet stadig flere graverende avsløringer om ansatte i justisdepartementet som samarbeidet med folk i FBI for å få noe på Trump. Belastningen kan ha blitt for stor for FBI. Hodene ruller.

 

PETER STRZOK FIRED FOR ANTI-TRUMP TEXTS