Moralsk utpressing biter ikke på Dominik Tarczynski. Han viker ikke en tomme stilt overfor Channel4-intervjuerens politisk korrekte spørsmål om hvor mange «flyktninger» Polen har tatt imot. «Null» sier han, og viser en null med fingrene. (Skjermdump, Channel4)

Polen står fast på sin restriktive innvandringspolitikk. Landet har ikke tenkt å ta imot en eneste muslimsk asylsøker, sier parlamentariker for regjeringspartiet Lov og rettferdighet Dominik Tarczynski til britiske Channel4.

– Dere kan kalle oss populister, nasjonalister eller rasister, jeg bryr meg ikke. Jeg bryr meg om min familie og mitt land.

Dominik Tarczynski fra det polske regjeringspartiet PIS, Lov og rettferdighet, står fast ved Polens strikte innvandringspolitikk i intervjuet med Channel4.

Når programlederen Cathy Newman spør Tarczynski hvor mange «flyktninger» Polen har tatt imot, svarer han:

– Null! Spør du meg om illegal muslimsk innvandring, så er det null. Ikke en eneste får komme. Polen har tatt imot en million mennesker fra Ukraina, som jobber og er fredelige. Men vi kommer ikke til å ta imot en eneste muslim, akkurat som vi lovet.

Cathy Newman påpeker at Dominik Tarczynski virker stolt over at hans regjering ikke har tat imot en eneste såkalt flyktning.

– Selvfølgelig, for det er hva folket vårt forventer av oss. Det var derfor vår regjering ble valgt. Og det er på grunn av dette Polen er så sikkert og for eksempel ikke har hatt et eneste terrorangrep. Se på våre gater. Dere kan kalle oss populister, nasjonalister eller rasister; jeg bryr meg ikke. Jeg bryr meg om min familie og mitt land.

Channel4-intervjuet har gått viralt og er sett av svært mange over hele verden.

Svenske Nyheter Idag har intervjuet Tarczynski, som er overveldet av responsen:

– Jag har bara sagt det som är fakta. Inget annat. Det är inget kontroversiellt egentligen. Det bevisar hur långt den politiska vänstern har lyckats driva sin agenda, hur folk tystnar.

Dominik Tarczyński är mycket kritisk till samtalsklimatet som han ser i många länder. Han har själv tidigare bott och arbetat i London.

– Vårt vackra Polen är tack och lov fritt från politisk korrekthet. Här kan man säga vad man tänker. Här kan man diskutera allt. Vi kommer alltid att hålla det fritt från politisk korrekthet också. Men jag ser hur människor i andra länder är rädda att säga sin mening. EU är på väg att förvandlas till en muslimsk kontinent. Då måste folk våga säga ifrån. Säga sin mening.

(…)

– Jag brukade bo i London. Jag vet hur staden förändrats. Och jag pratar egentligen inte om terroristhoten, även om det finns också. Utan om den fundamentala förändring kulturellt som sker just nu. Europa är byggt på en kristen tradition. Om vi vill behålla det så, så måste vi stoppa det från att förändras av muslimsk invandring, säger Tarczyński.

(…)

Dominik Tarczyński förespråkar allmänt en strikt attityd mot muslimska länder som finansierar muslimsk verksamhet i Europa.

– Om Saudiarabien kommer hit och säger att de vill bygga en moské, jaha, visst. Då säger vi: ”Ni får bygga en moské om vi får bygga en katedral i Saudiarabien. Får vi inte det kan ni fara hem.

(…)

Dominik Tarczyński tror att Europas vänster kommer gå mot en stor förlust i nästa års EU-parlamentsval.

– Valet kommer att bli en jordbävning. Vänstern kommer att försvinna på soptippen.

 

 

Støtt Document

Vi setter stor pris på om du kan gi et månedlig beløp. Dette gir oss en forutsigbar inntekt og gjør oss i stand til å publisere mer og bedre.Bestill Douglas Murrays bok “Europas underlige død” fra Document Forlag her!