Av Julia Caesar Jag har fått ett brev från Fredrik Reinfeldt. Det är inte var dag man får brev från statsministern, så jag känner mig hedrad och läser brevet noga. Fredrik Reinfeldt skriver: Jag vill lämna ett tydligt besked från Moderaterna. Vi ser er alla.» Tack, det känns tryggt att veta. Jag har funderat på […]
For å lese denne artikkelen nå, må du bli abonnent eller logge inn hvis du allerede er. Artikkelen blir forøvrig frigitt 12 timer etter publisering.

Les også

-
-
-
-
-
-
-
Av Julia Caesar Jag har fått ett brev från Fredrik Reinfeldt. Det är inte var dag man får brev från statsministern, så jag känner mig hedrad och läser brevet noga. Fredrik Reinfeldt skriver: Jag vill lämna ett tydligt besked från Moderaterna. Vi ser er alla.» Tack, det känns tryggt att veta. Jag har funderat på […]
For å lese denne artikkelen nå, må du bli abonnent eller logge inn hvis du allerede er. Artikkelen blir forøvrig frigitt 12 timer etter publisering.

Les også

-
-
-
-
-
-
-