Hvor er det blitt av «good, old England»? Rochdale, grooming-gjeng. 

Hvor mange titusener av direkte og indirekte ofre for seksuelle overgrep skal til før politikere reagerer? En «petition» (underskriftskampanje) myntet på britiske parlamentarikere, samlet ynkelige 20 underskrifter av totalt 650 parlamentsrepresentanter. Eller magre 3% av de folkevalgte. Er det fordi overgriperne i all hovedsak er av såkalt fremmedkulturell herkomst at politikerne lar berøringsangsten gå foran forsvaret av de mishandlede, mindreårige jentene?

Rotherham, Rochdale, Oxford, Telford  – bare for å nevne noen – er stedene der systematiske overgrep som gjeng-voldtekt, trafficking og sågar mord er blitt utført på i hovedsak mindreårige hvite jenter. Gjerningsmennene er primært av «asiatisk» herkomst, og overgrepene er så mange at det til og med ble laget en egen film om dette som ble sendt på BBC. Når man til og med kan finne mengder av stoff på Wikipedia om bare ett av overgrepsstedene, burde det for lengst ha ringt noen alarmbjeller hos landets myndigheter. Dette kan vel ikke fortsette, liksom?

Men til tross for at britenes relativt ferske innenriksminister Sajid Javid (etter omtalen å dømme en lysende begavelse), i likhet med mange av overgriperne er fra Rochdale, av pakistansk herkomst og dertil muslim, så er altså oppslutningen fra parlamentsmedlemmene om denne underskriftskampanjen nærmest fraværende. Gatestone Institute skriver blant annet:

Such a paltry number [3%] of politicians willing to speak out against child sexual slavery seems yet more evidence of the moral bankruptcy of Britain’s political elite and how low the country appears to have sunk.

Britain’s media elite have ignored the letter. Reporting has been limited to the local press in Oxford and Rochdale — areas afflicted by grooming — as well as a few alternative media outlets such as Breitbart London, and indirect reference on Sky News.

Javid’s bakgrunn burde gjøre ham velegnet til å handle:

Javid’s Muslim faith and Pakistani heritage place him in an untouchable position regarding accusations of racism or bigotry, should he continue to address the uncomfortable ethnic and cultural realities of grooming. Prior to becoming Home Secretary he touched on these and could now continue to say what needs to be said and act effectively – in ways many other politicians could not – without being pilloried by the UK’s largely left-leaning media.

Det er de svakeste og mest hjelpeløse av oss, som av disse «grooming gangs» blir påført uopprettelige skader på kropp og sjel. Diagnosen ofrene får er ofte PTSD eller post-traumatisk stress-lidelse. Unge med PTSD entrer voksenlivet med f.eks. søvnproblemer, angst, sinne eller redsel, og risikoen for i en eller annen grad å ende opp som en NAV-klient er langt større enn barn og unge som kan se tilbake på en normal, overgrepsfri oppvekst.

Men i Engeland ser det foreløpig ut til at et overveldende flertall av politikerne mener berøringsangsten overfor religion, kultur og etnisitet må gå foran barn og unges trygghet.

Hvor er det blitt av «good, old England»?

 

 

Støtt Document

Vi setter stor pris på om du kan gi et månedlig beløp. Dette gir oss en forutsigbar inntekt og gjør oss i stand til å publisere mer og bedre. 

Bestill Douglas Murrays bok “Europas underlige død” fra Document Forlag her!