Øyeblikket

Sadiq Khan er Londons første muslimske borgermester. Han representerer det multikulturelle London, det som skulle stråle av toleranse og mangfold. Syresten på toleranse er ved å bli USAs president og her stryker Khan med glans. Khan har nettopp godkjent at en kjempeballong av Trump som baby kan sveve over byen når Trump kommer på besøk. Trump er vant til verre hjemmefra, men denne gangen er han gjest. Khan får demonstrert at muslimer aldri klarer å omfatte det tolerante vidsynet som burde være Vestens kjennetegn. Khan signaliserer hva London kommer til å bli og er i ferd med å bli: For den som har sans for frihet og kritisk tenkning er det trange kår. Og de vil bare bli trangere.

A giant balloon depicting Donald Trump as an angry, orange baby will fly near Parliament during the US president’s visit to the UK next week.

London mayor Sadiq Khan today granted permission for the 20ft (6metre) inflatable, dubbed ‘Trump Baby’.

It will fly above Parliament Square Gardens for two hours on the morning of Friday July 13.

Huge protests are expected in London for the first full day of Mr Trump’s visit, which will begin next Thursday night when he flies in from the Nato summit in Brussels.  DailyMail