En 26 år gammel nordafrikansk asylsøker står i Aust-Agder tingrett tiltalt for voldtekt av en 18 år gammel jente i Grimstad i august fjor.

Da straffesaken mot den tiltalte 26-åringen startet i Aust-Agder tingrett tirsdag morgen, nektet han straffskyld og hevdet han aldri hadde vært i fysisk kontakt med den da 18 år gamle jenta, skriver Agderposten.

Dette står i kontrast til at det på jentas lår og i jentas ansikt er funnet sædrester som samsvarer med hans DNA. Funnene er også samsvar med hva jenta selv har forklart til politiet.

Ifølge tiltalen skal den unge kvinnen først ha blitt tvunget til oralsex – et forhold som rammes av voldtektsparagrafen, deretter skal voldtekten ha fortsatt vaginalt, skriver Agderposten.

18-åringen har forklart at hun var ute og feiret bursdagen til en venninne da hun drakk seg for full og kom bort fra vennene sine.

Natt til søndag 13. august i fjor ble naboer til en gangtunnel i Grimstad vekket av en jente som gråt og fortalte at hun var blitt voldtatt.

26-åringen risikerer minimum tre års fengsel om han blir dømt.

 

 

Støtt oss

Vi setter stor pris på om du kan gi et månedlig beløp. Dette gir oss en forutsigbar inntekt og gjør oss i stand til å publisere mer og bedre.

Bestill Douglas Murrays bok “Europas underlige død” fra Document Forlag her!