Foto: Mobil politienhet parkert ved Vestli t-bane (Hanne Tolg)

I hva som ser ut til å være to separate episoder gikk en ungdomsgjeng til angrep på to personer på Vestli lørdag kveld. En politipatrulje traff først på én person som kunne fortelle at han var blitt slått ned. Kort tid etter kom politiet i kontakt med nok en mann med tilsvarende historie. De skal begge skal ha vært på vei hjem fra pub.

– De forklarte at de ble angrepet av en ungdomsgjeng, sier operasjonsleder Vidar Pedersen til Aftenposten.

– Vi fikk et relativt dårlig signalement, sier Pedersen.

De to som ble slått ned ble sendt til legevakten for en sjekk. Ingen er pågrepet.

Litt tidligere på kvelden kastet en ungdomsgjeng stein mot natteravnene på Jesperudjordet like ved Stovner senter. En av dem ble truffet i hodet og ble stygt skadet. Åstedet ligger omtrent en kilometer unna de to andre angrepene.

– Per nå har vi ingen informasjon som knytter de to episodene sammen. Men vi kan heller ikke utelukke det, sier Pedersen

For en uke siden ble natteravnene på Vestli truet med at de skulle skytes. Da vi besøkte t-banen på Vestli sist lørdag sto natteravnene sammen med politiet klare til å starte sin kveldsvandring. Vi tok ikke bilder da natteravnene sier at det er for farlig for dem. Det er tredje gang at det blir kastet stein mot natteravnene på Vestli.

 

 

Aftenposten

Bestill Douglas Murrays bok “Europas underlige død” fra Document Forlag her!