InfoWars, her ved programleder Alex Jones, sier kanalen deres på YouTube ble midlertidig stengt.

InfoWars, et nettsted som har antydet at overlevende etter skoleskytingen i Florida er instruert til å argumentere for våpenkontroll, ble utestengt fra YouTube.

Nettstedet ble midlertidig utestengt for trakassering og mobbing, men kanalen ble senere åpnet igjen. YouTube, som er eid av nettgiganten Google, har ikke villet svare på gjentatte henvendelser om saken.

InfoWars sier en rekke av deres videoer ble fjernet, inkludert en der Owen Shroyer hevder at 17 år gamle David Hogg «ikke husker replikkene» sine i et TCV-intervju. Hogg er elev ved den videregående skolen Marjory Stoneman Douglas, der 17 personer ble skutt og drept 14. februar.

Nettstedet sier det også fikk en advarsel for trakassering og mobbing. Et nytt varsel, som ifølge InfoWars ble vurdert tirsdag, ble fjernet etter noen timer.