Kjønnssegregeringen kommer i kjølvannet av tafsing og voldtekter. Organisatorene av Berlins nyttårsfeiring setter for første gang opp «sikre soner» for kvinner. Man er engstelig for overgrep og ran i stor skala slik man så i Köln for to år siden. Det var i hovedsak mannlige migranter som sto bak overgrepene. Fordi ingen vil nekte innvandrermenn å delta i feiringen, så blir det kvinnene som må ta risikoen og den eventuelle støyten.

Selv svært politiske korrekte BBC påpeker at noen, men langt fra alle migrantene flyktet fra volden i Syria og Irak.

The events in Cologne heightened tensions in the country over the large influx of refugees and migrants – 1.1m people arrived in Germany in 2015, some, but by no means all, fleeing violence in Syria and Iraq.

Nyttårsfeiringen i Berlin forventes å tiltrekke seg hundretusenvis av mennesker og sikkerheten vil bli streng. Store bager, ryggsekker og alkohol vil ikke bli tillatt ved Brandenburger Tor.

Kvinner som er blitt utsatt for overgrep eller føler seg trakassert kan få hjelp og støtte i egne «sikkerhetssoner» som bemannes av Røde Kors. Så her er det hjelp å få, men bare etter at overgrepet har skjedd.

Godt nyttår til de tyske kvinnene fra deres folkevalgte.

BBC

Kjøp Sir Roger Scrutons bok fra Document Forlag her!