Igjen settes fokuset på de sekundære problemene fremfor det primære. Alle, som ikke er helt bevisstløse i Sverige, har forstått at det ikke er etniske svensker som står bak de forferdelige gruppeoverfallsvoldtektene (for et ord!) i Malmö. Men nå er det belysningen som er problemet. Bare hele Malmö blir frombelyst så er voldtektsfaren over.

Ny gatebelysning for Sverige – tipset er gratis.

Det er mørket som er farlig – skjønt det var ikke så farlig før – ja, mørket altså…

Den siste gruppevoldtekten skjedde på en lekeplass (ikke flombelyst) hvor en 17-åring fikk ødelagt livet og naive svensker tror virkelig at dette kunne vært unngått bare det hadde vært sterkere belysning der og (sukk) færre trær. Vi lever i vintermørke land og nå blir det mørkt før folk har kommet seg hjem fra jobb. Vi kan ikke unngå mørket her i nord.

Redan för ett par veckor sedan konstaterade gatukontoret att belysningen på lekplatsen i Malmö där en 17-åring blev våldtagen natten mot lördagen behövde bli bättre. Nu väntar starkare belysning och kvällsvandringar i området.

– Det är beställt att vi ska klippa ner träden och ansa ordentligt, en del har vi redan gjort, men vi har inte fått upp belysningen. Det är synd eftersom ljus kan ha en avskräckande betydelse, sier Hjalmar Falck, utvecklingssamordnare på gatekontoret i Malmö by.

Dette er nesten å håne alle de stakkars svenskene jentene som får livene sine ødelagt i ung alder av overfallsvoldtekter. Og hva med kvinnen som ble gruppevoldtatt ute i skogen mens hun plukket sopp? Hva slags «belysning» ville man foreslått her? Eller kanskje man må legge «alene-sopp-plukking» til listen over aktiviteter som man bør risikovurdere nøye før man tar på seg slagstøvler og finner frem soppkurven sin?

«Alene» er et annet stikkord og nok et sekundært problem. Kvinner bør ikke gå alene, sier politiet.

– De här predatorerna riktar in sig på ensamma kvinnor som rör sig själva ute. Man ger sig kanske inte ut ensam i becksvarta områden utan ska man vara ute kan man gå två och två eller i grupp.

Politiet tror at to jenter på 17 år ville unnsluppet en hel gjeng med menn som var ute for å voldta? Er det ingen som husker Dirty Harry – Sudden impact? Selv tror jeg overgriperne ville sett det som en bonus at det var to jenter sammen. For hva med gruppevoldtekten i Botkyrka ved Stockholm hvor ikke mindre enn 20 menn deltok? Hvor stor gruppe av jenter er nødvendig for at det skal være trygt? Spør noen som feiret nyttårsaften i Köln for to år siden. Om noen år vil noen komme opp med burka og obligatorisk mannlig følge som «løsningen».

Det svenske politiet sliter med rekruttering og har altfor liten kapasitet til å håndtere de konsekvensene som politikerne har påført samfunnet. De har selv sagt at de ikke kan prioritere voldtektene på grunn av de mange drapsetterforskningene. Men grovheten og de torturlignende voldtektene er bare blitt verre siden voldtekten og mordet på Elin Krantz i 2010. Ryktene om hva det siste offeret i Malmö ble utsatt for florerer på sosiale medier og de er nokså spesifikke.

– Vi har varit poliser länge flera av oss, jag har jobbat i 35 år, och vi har inte varit med om något sådant här tidigare. Man har verkligen passerat en gräns, det är en mycket ovanlig behandling, säger inre befäl Mats Attin till SVT Nyheter Skåne.

 

Elin Krantz – foto: politiet

De forferdelige bildene av Elins lik burde fått hele Sverige til å gå i permanent fakkeltog. Men nei, istedet valgte man å åpne grensene hvilket har medført at listen over Sveriges Elin Krantzer bare øker og øker.

Men dessverre for svenskene er det ingen grense som er brutt. For da ville man ha satt en stopper for elendigheten. I dagens feministiske armkrokspolitikk er jentene blitt collateral damage.

SVT

Kjøp Kent Andersens bok her!