Nytt

En 35 år gammel muslimsk mann er blitt arrestert av italiensk politi i Padova, mistenkt for vold og seksuelt misbruk av en ni år gammel pike som hennes muslimske familie hadde «giftet bort», skriver Il Messaggero.

Hovedpersonen i denne forferdelige historien er en ni år gammel muslimsk jente som i lang tid har bodd sammen med familien sin i Padova-distriktet. Den andre hovedpersonen, uhyret som nå er anholdt av carabinieri (det halvmilitære politiet, red.), er en mann på 35 år, også han muslim. Opphavet til det hele er et klassisk arrangert ekteskap, slik tradisjonen er i denne kulturen.

Det var de to familiene som over bordet avgjorde fremtiden til den lille jenta, som er elev i barneskolen.

Niåringen hadde selv oppsøkt legevakten på grunn av en blødning, og legene brukte ikke lang tid på å forstå hva slags behandling den lille piken var blitt gjenstand for, for deretter å varsle politiet. Under avhørene har hun gitt en rekke opplysninger som har bidratt til å kaste lys over forhistorien.

At mannen mente seg berettiget til seksuelt samkvem med henne, har naturligvis sammenheng med at Muhammed fullbyrdet ekteskapet med sin yngste kone da hun var ni år.

Det som skjer idet Muhammeds tilhengere flytter inn i Europa i tilstrekkelig store antall, er altså at den islamistiske kulturen slår såpass dype røtter at to muslimske familier kan inngå en slik grufull overenskomst.

 

Kjøp «Den islamske fascismen» fra Document Forlag her.