Nytt

Da Taliban sprengte Buddha-statuene i Bamiyan i mars 2001 ble det ansett for å være barbari. En hel verden var forferdet. Nå halshogges statuer i USA på en måte som minner om Taliban eller IS.

Statuen ved inngangen til domshuset i Crawford Ohio ble halshugget natt til fredag. Men gjerningsmennene kan ikke ha visst hvem de vandaliserte:

Oberst William Crawford har ingenting med slaveri og borgerkrigen å gjøre.

A pioneer soldier during the French and Indian War, Crawford served under George Washington. He received an ensign’s commission at the future president’s recommendation and spent the remainder of the conflict scouting, patrolling, and defending against the French-aligned Indians. No doubt, this was nasty business.

Crawford ledet en styrke på 400 mann inn i Ohio. Der møtte de britiske og indianske styrker som beseiret dem. «Grensekrigen» var stygg, med overfall på sivile på begge sider. Ett hundre kristne indianere var blitt massakrert, og Delaware-stammen trodde Crawford var ansvarlig. Behandlingen han fikk var deretter:

Crawford was stripped naked. His ears were cut off. Then he was bound to a stake, covered in gunpowder, and summarily set on fire. «At this point of his sufferings,» the surgeon wrote, «[Crawford] besought the Almighty to have mercy on his soul, spoke very low, and bore his torments with the most manly fortitude.» It took him «an hour and three quarters» to burn to death.

Crawford var deltaker i en erklært krig. Han sto på den riktige siden, den revolusjonære, mot britene. Hvis disse heltene også er fordømmelsesverdige har de venstreliberale gått løs på nasjonens grunnleggere.

Hvem skulle trodd det var mulig?

Mediene mangler målestokk til å forstå hva som foregår. De har sympati med kreftene som vil rense amerikansk historie. Det onde skal vekk. De har glemt Olav Duuns ord: De dreper ikke ondskapen med øks.

Det er noe uhyggelig ved synet av en halshogget statue. Man gyser, akkurat som ved synet av sprengte kunstverk i Syria.

Nå har ødeleggelsene kommet til USA.

Det er nesten ikke til å tro.

 

http://www.washingtonexaminer.com/apparently-social-justice-vandals-are-decapitating-revolutionary-war-statues-now/article/2632612

 

Les også

-
-
-
-