Bildet: By og land, hand i hand: Arbeiderpartiets valgplakat fra 1933.

Det låter som en vits, men Arbeiderpartiets store valgkampsak er å øke skattene med 15 mrd. Norge er et spleiselag må vite, og alle må bidra til fellesskapet så AP endelig kan bygge sykehusene og veiene de neglisjerte i åtte rødgrønne år. Det er bare ett stort problem med dette velgerbedraget: Arbeiderpartiet nevner aldri den største kostnaden de har påført skattebetalerne. Og media spør aldri om det. Så la meg avdekke pengesluket, og snakke litt om APs «votes-for-cash» program.

Taust om det største pengesluket

Fenomenet er gjennomgående i alle nyhetssendinger, innslag, artikler, debatter og valgsendinger: Når Arbeiderpartiet snakker om skatter, så får de fritt lokke velgere gjennom å servere fett valgflesk til gode formål. AP blir aldri (og da mener jeg ALDRI) konfrontert med det skatteøkninger faktisk blir brukt på: Innvandring, innvandrere og opprettholdelse av det multikulturelle korthuset de har gått i bresjen for i 40 år.

Det største økonomiske sluket i det norske budsjettet er dekket av en tjukk presenning av politisk ignorans, akkompagnert av «Medias Blanda Plystrekor». Pengesluket finnes ikke. Det er et høl på størrelse med en diamantgruve, men media fremstiller det som flatmark. Innvandringskostnader blir ikke analysert og diskutert, det blir ikke engang nevnt, selv om tallene har lyst rødt og tydelig i mange år nå.

Så hva gjør Arbeiderpartiet? Jo, de vil gjerne at dette gigantiske pengesluket skal bli enda større – som da værhanen Støre kastet seg på godhetsbølgen, og tvang gjennom 8000 «flyktninger» fra Tyrkia til Norge, bare for å gi regjeringen Solberg finger‘n og si «se så mye makt jeg har, mohaha!».  Dumme, dumme mannen. Bare taktikk og null politikk.

At Støre med dette også ga arbeidsfolk og skattebetalere finger‘n, er det ingen media som nevner. Opplysning og fakta om de røde tallene vil nemlig ødelegge Arbeiderpartiets velgerbløff, og beklageligvis: Ingen AP-velgere leser frie media eller finansaviser som skriver om økonomi og sånt. Sånn må det henge sammen, for ingen opplyste skattebetalere ville stemt på AP hvis de kjente til hvor mye penger som kastes i flerkulturens bunnløse ønskebrønn. Så dumme og selvdestruktive er vel ikke arbeidsfolk?

Document.no er dedikert til sannheten – uansett

Vi synes lønnsmottagere bør få vite hva de betaler for: Støres invitasjon til gratis bolig og cash, fikk asylsøkingen til å eksplodere i Norge. Over 30.000 strømmet inn før Frp fikk stoppet galskapen – på Høyres lunkne nåde. Arbeiderpartiet sto med «refugees welcome», og gjør det fortsatt. Derfor vil AP øke skattene. Og hvis du tror de økningene bare vil ramme «de rike» så er du for ung i hodet til å ha stemmerett.

Støre lover «en streng men rettferdig asylpolitikk» men hvorfor tror du på ham? Alle kan se polemikken AP bruker mot Listhaug – den eneste statsråden som faktisk fører en streng men rettferdig asylpolitikk. For første gang i historien har Norge utvist flere lykkejegere enn antallet som søkte seg inn i landet. Det er å kutte kostnader! Det er å være streng men rettferdig! Det er å tenke på fremtiden og ta ekte ansvar. (Listhaug-ansvar, kontra Stoltenberg-ansvar) Likevel er Listhaug under konstant hets og press fra det rause Arbeiderpartiet, som vil føre en helt annen politikk enn Frp. La meg fortelle deg hva det innebærer i tall:

«Alle skal med» – men du skal betale. 

Hver ikke-vestlig innvandrer utløser i gjennomsnitt en netto kostnadsforpliktelse for samfunnet på 4,3 millioner kroner per livsløp. I 2012 fikk hele 15.400 ikke-vestlige personer opphold i Norge under rødgrønn raushet. Det vil koste norske arbeidere 63 milliarder kroner: 100.000 asylsøkere som får opphold vil dermed koste 430 milliarder kroner gjennom et livsløp. Og bare i Italia står det mange, mange flere i kø og vil ha gratis bolig og cash. Hvem vil ikke ha gratis bolig og cash? Det er ikke «de rike» som betaler for dette. Du er den «rike» arbeideren som flås, og gjett hvem som får gratis tannbehandling for pengene du skulle hatt i pensjon? Alle skal med! Absolutt alle. Hele verden, faktisk.

I en kronikk i Aftenposten 23. mai 2013 viser Hege Storhaug til tall fra SSB og Finansavisen, at fremtidige nettokostnader ved ikke-vestlige innvandrere og deres barn som allerede befinner seg i Norge, beregnes til 1200 milliarder kroner. Hvis du stemmer på Arbeiderpartiet og lar dem fortsette denne flerkulturelle galskapen, vil de totale kostnadene summere seg til 4100 milliarder kroner. Det tilsvarer verdien av Oljefondet. Det blir ingenting igjen til pensjon, og ingenting igjen til barna dine. Og dette stemmer du for? Hvorfor? Fordi Arbeiderpartiet engang var til for for arbeidere? Fordi nullskatteyteren Støre har lovet å «ta fra de rike»? Tror du på julenissen?

Arbeiderpartiet driver ikke med et spleiselag – de inviterer til gjestebud! Du som er arbeider og skattebetaler skal ta med alt til festen, mens de andre kan forsyne seg. Du skal jobbe på dugnaden, mens de andre drikker gratis kaffe og sender meldinger til hjemlandet på smartphones som de aldri mistet, i motsetning til passet som ble borte vekk.

I alle år har AP fremstilt seg som en slags politisk «Robin Hood»: De skal ta fra de rike, og gi til de fattige, i god sosialistisk ånd. Vel, nå rammer den politikken deg som er statsansatt, rørlegger, sykepleier og lærer. Du har blitt den «rike». For du er jo mye, mye rikere enn lykkejegere fra utlandet som også stemmer AP. Snakk om å møte seg sjæl i døra. Hvordan føles det å være rundlurt?

«Arbeiderpartiet» er falsk reklame 

Et merkenavn betyr så mye, og Arbeiderpartiet er både en merkevare og varemerke. Problemet er at innholdet ikke står i stil med hva navnet lover. Studerer man varefakta i liten skrift på baksiden av Arbeiderpartiet, ser vi at politikken slett ikke gavner arbeidere og skattebetalere. Det gavner innvandrere, islam, akademikere, polske lavlønnsryttere, Hamas og trygdede – ikke arbeidsfolk som betaler for gildet. APs rause innvandringspolitikk gir større og større utgifter, for færre og færre skattebetalere. Hvordan kan arbeidsfolk la seg lure på denne måten? Svaret et ensrettet propaganda, hvor både NRK, LO og de store avisene er med på bløffen: Aldri snakk om utgiftene! Gjem vekk pengesluket!

Det beste for arbeidsfolk og skattebetalere er ikke et parti som krever enda mer penger av folk, men et parti som senker utgiftene. Slutter å sløse bort skattepenger på utlendinger, EU, FN, korrupsjon og klimahysteri, og heller bruker dem på sykehus, eldreomsorg og andre kjerneoppgaver overfor de som faktisk eier pengene: Nordmenn. Staten er nemlig blakk. Den eier ikke en krone. Alle pengene er dine, mine og våre. Bare så du vet det. Jeg tror ikke Jonas ser det slik. Han vil ha kloa i hele budsjettet og kjøpe seg ennå flere stemmer.

Å senke utgiftene er ti ganger bedre enn å øke skattene.

Voksne folk skjønner at kostnadskutt er essensen av politisk fornuft. Norge lekker penger som et dørslag angrepet med hagle, men det største og mest unødvendige hullet er innvandring: For hver ikke-vestlig innvandrer som Frp og Listhaug holder ute av Norge, sparer altså du og andre skattebetalerne 4,3 millioner kroner per livsløp. Det kommer arbeidere til gode! Og det blir det fort penger av:

Får Frp fortsette å bremse innvandringen som nå, kan de hindre 10.000 utlendinger å komme til norsk trygd hvert år. Det er 43 milliarder kroner i løpet av deres levetid. Og så vil du heller stemme på AP som vil ta inn skarve 15 milliarder mer i skatt – som de kan hive ned i hølet, og kjøpe gratis boliger på Oslos dyreste vestkant for å «spre innvandringen»? Herre skaper: Slutt! Slutt å ødelegge for deg selv og ungene dine! Og det gjelder alle innvandrere som allerede har fått norsk pass: Hvorfor i huleste stemmer dere for utvanning av egen velferd? Kjøp en kalkulator.

«Votes for cash»: AP kjøper stemmer i bytte for trygd. 

Man håper naturligvis at AP ønsker innvandring på grunn av raushet og en drøm om et inkluderende og mangfoldig Norge. Dessverre er nok kapitalisten Støre liiiiitegrann mer beregnende enn det: Han er høyremannen som grep makta i Arbeiderpartiet. Han er nullskatteyteren som vil ha mer skatt av deg. Han er værhanen som tvang gjennom 8.000 «flyktninger» fordi det var populært i øyeblikket, og han trodde det ville gi økt oppslutning. (Noe som vil koste deg 34 milliarder kroner – just sayi‘n)

Sannheten er altså APs «votes for cash» program: Siden det blir mindre og mindre arbeidsfolk her i landet måtte AP love nordmenn mer og mer goder fra det offentlige for å beholde oppslutningen, i godt samarbeid med et kravstort LO. Da det ikke virket lenger begynte de å love goder til utlendinger – og det virker: Oppslutningen rundt Arbeiderpartiet er på 57% blant innvandrere med norsk statsborgerskap, og 62% blant norskfødte med innvandrerforeldre. Når vi vet at all populasjonsøkning i Norge foregår gjennom innvandring, så er regnestykket ganske enkelt: AP er helt avhengig av innvandrerstemmer for å overleve.  De blåser opp sin egen oppslutning gjennom gode velferdsordninger i stedet for god politikk. Men det er en høyst kortsiktig taktikk:

Norske barn arver en finansiell bombe.

Tallene er klare og røde: Innvandrere bidrar ikke til «spleiselaget». I stedet koster de 4,3 millioner pr. stk per levealder. Det sier seg selv at det luftslottet ikke kan vokse inn i himmelen. Jonas Gahr Støre driver med gambling. Hans forretningsmodell ligner Bør Børsons: Gi bort alt, så kjøper du deg fornøyde kunder. Men han bryr seg ikke om fremtiden: Jobben hans i øyeblikket er å opprettholde APs oppslutning for enhver pris, og det lykkes jo. Regningene får andre ta, mens han rømmer til den internasjonale jobben, akkurat som andre «arbeidsfolk» på toppen av AP.  Og dette stemmer du for? Seriøst?

Er Arbeiderpartiet virkelig så beregnende og kyniske? Nei. Men Jonas og eliten rundt ham er det.  Det er nok mange som genuint brenner for partiet, arbeidersaken og Norge, men det hjelper jo sørgelig lite mot matematikk og en kynisk ledelse uten politikk eller måtehold. Bevisene står på kalkulatoren, og eneste måte å overse det på, er å aldri nevne den kalkulatoren. Siden media er breddfulle av arbeiderpartifolk, så forblir det stille. Dette snakker vi ikke om. Dermed holdes både velgerne og medlemmene for narr. Og de leser ikke Document.no. Venstrevridd media advarer mot å lese sånt. Mon tro hvorfor det?

Hva er forskjellen på skatter og avgifter Jonas? 

I valgkampen vil det altså snakkes mye som skatter, men ingenting om hva de egentlig sløses bort på. Det man heller ikke snakker om er alle avgiftene, og da særlig bilavgifter som formelig eksploderer under hjulene på arbeidsfolk. De mest groteske eksemplene ser vi i Oslo og Bergen hvor sosialister rett og slett har gått til krig mot barnefamilier og fattigfolk, slik at rikfolk kan kjøre så køfritt som mulig. Det er helt skrullete, som så mye rundt klimahysteriet.

Avgifter er også skatt. Når en fattig lønnsmottager bare har råd til en gammel diesel-bruktbil, bidrar han likevel til store skatteinntekter gjennom bompenger, veiavgift og drivstoffavgifter, og får finger‘n tilbake av sosialistene. Drit i deg, liksom. Helten er rikingen i en ny totonns luksus-Tesla til en million, men som ikke bidrar med en krone til noe som helst – selv om bilen tar nøyaktig like mye plass, og meget vel kan kjøres på kullkraft fra Tyskland. Det er så kokkeliko og urettferdig at man knapt kan tro det. Men du vil stemme for det? Hvorfor det? Fordi det er familietradisjon? Skjerp deg.

En enslig sak setter betingelsene for alt annet i samfunnet. 

Kostnader rundt innvandring og globaliseringen er så astronomiske at det er truer hele velferdssamfunnet for barna våre. Derfor er det en ikke-sak i sosialistisk dominerte media. Disse kostnadene påvirker absolutt alle andre sider av politikken, og derfor blir alt annet detaljer. Alt annet er småkameler du bør spise med sleiv. Derfor er mitt soleklare råd: Dropp valgomatene i media og kjøp deg en kalkulator. Det er den eneste velgerguiden du trenger.

Akkurat denne stortingsperioden står det mellom å tvinge inn 15 milliarder flere skattekroner i året til innvandring, eller spare milliarder skattekroner på innvandring. Dette snakker ingen media om, og bare ett parti synes er viktig. Men du er smart, og du kan regne. Hva synes du?

Linker

https://www.aftenposten.no/meninger/i/5069E/–Hvorfor-forteller-ikke-mediene-hva-en-ikke-vestlig-innvandrer-koster

http://www.hegnar.no/Nyheter/Naeringsliv/2015/10/Hegnar-Hva-koster-innvandringen

http://ekstrabladet.dk/nyheder/lederen/ghettoer-i-cement/6769841