Nytt

Kvinnelige sjåfører er blitt advart etter at menn har forsøkt å ta seg inn i bilene deres mens de sto på rødt lys. Hendelsene skjedde i Stockport utenfor Manchester. En av ofrene var Cala Grant som var rystet etter opplevelsen:

‘They were both Asian, I would say in their early 20s. To be honest I can’t described them as it all happened so fast.»

“Please ladies lock your doors when driving. Luckily my doors were locked so I just raced off through a red light and nearly got hit by another driver in the process. I am okay although shaken up. Drive safe and be aware of what is around you.”

Klokken var bare 19.45 på kvelden og det var ikke engang mørkt.

En annen kvinne (45) opplevde at tre menn forsøkte å ta seg inn i bilen hennes i krysset Nangreave Road og Windermere Road. En av mennene hoppet ut i veien foran bilen hennes for å tvinge henne til å stoppe og de to andre forsøkte å åpne dørene. Men igjen var disse låst og hun greide å kjøre vekk.

Nangreave Road og Windermere Road. Man ville jo trodd at man var trygg her?

Ville du tenkt at det var best å låse bildørene her?

Flere slike hendelser er blitt rapportert til politiet. De betrakter det som trafikkforstyrrelser. Det er godt mulig at disse mennene var mer interessert i bilene enn i kvinnene, men skremmende er det uansett.

Utryggheten kryper inn overalt. Det er hemmende å alltid måtte tenke sikkerhet.

Manchester Evening News   The Telegraph