Fox News kan avsløre at overvåkingen av Trump og hans medarbeidere begynte på begynnelsen av 2016, lenge før Trump var Repubikanernes kandidat.

Formann for etterretningskomiteen i Representantenes Hus, Devin Nunes, fikk vite om avlyttingen i januar, lenge før Trump twitret at han var blitt overvåket.

Dette er en annen og mer dramatisk historie enn det som er kommet frem til nå.

Nunes skal ha forsøkt å få tilgang til materialet, men to sentrale etterretningsorganisasjoner skal ha blokkert hans tilgang.

En navngitt tjenestemann meget høyt oppe skal ha stått for identifiseringen av de avlyttede personene. Dette skal ha vært helt utenfor reglementet og hatt klart politiske formål, ifølge Fox News Adam Housley.

Tjenestemenn innad skal ha blitt frustrert over at deres organisasjoner ble brukt til politiske formål, og en kilde tipset Nunes om hva som foregikk i januar.

Hvis dette stemmer vil dramatikken ta en helt annen vending: Da er det ikke et spørsmål om en mulig kobling mellom Trump og russerne, men om noen av Obamas betrodde menn har latt seg friste til å bruke etterretningsapparatet politisk.

Det som rulles opp lyder som manus til en thriller.

Nunes kunne ikke oppsøke kilden, han måtte oppsøke Det hvite hus. De to personene som New York Times navnga torsdag, var ikke kilden. Bare tilretteleggere. Personer i Det hvite hus ble så forbannet over at New York Times hele tiden forsøker å kompromittere Trump at de vil at hele storyen skal ut.

Foz News ville neppe gått ut så kraftig hvis de ikke visste at det var hold i nyheten. Den kan blåse taket av det meste.

 

 

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂