Mer og mer lekker ut om hvor detaljert Biden blir styrt for selv de enkleste opptredener. Han er avhengig av visuelle anvisninger, bilder og tekst, som forteller ham i detalj hva han skal gjøre.

Ifølge en ny rapport fra Axios planlegger ansatte i Det hvite hus president Bidens bevegelser ned til minste detalj, selv for de enkleste arrangementer, og gir presidenten bilder og instruksjoner i stor tekst om hvor han skal gå og hva han skal gjøre.
I ett tilfelle viser et par bilder veien fra et område bak scenen mot et podium, og instruksjonene lyder «WALK TO PODIUM» i fet skrift.
«Det overrasket meg at en erfaren politisk proff som presidenten trenger detaljerte verbale og visuelle instruksjoner om hvordan han skal gå inn og ut av et rom», sier en person som har jobbet på et arrangement for Biden de siste 18 månedene til Axios.

Mer og mer kommer ut og det er klart det er helt  ødeleggende både for Biden som person og ikke minst for embetets status.

Noen sitater er helt knusende.

«Jeg jobbet på en enkel fundraiser i en privatbolig, men staben hans behandlet det som om det var et NATO-toppmøte», la vedkommende til.

Det hvite hus forsvarer seg. Kilden som snakket med the New York Times i helgen sier de aldri skulle jobbet i Det hvite hus. Mottoet er samhold så lenge skuta bærer. Den har tatt inn vann, men de har tro på at de skal tette lekkasjene.

https://www.foxnews.com/live-news/biden-trump-supreme-court-democrats-july-8

 

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.