Det er usikkert hva som startet det, men sannsynligvis var det en mindre trafikkulykke ettersom den muslimske mannen tar bilde av bilskiltet til polakken. Slike opptrinn får sjelden noen stor mediadekning – rasisme fra muslimer mot andre passer dårlig inn i dagens flerkulturelle bilde hvor muslimer per definifisjon er en undertrykt minoritet.

“You son of a bitch!” sier han til en kvinne som filmer opptrinnet. “Get that fucking phone out of my face before I smack it one, you son of a bitch!” sier han.
Den muslimske mannen går tilbake til den polske mannen: “Look at you – you eat pork and you look like pork, you fucking pig – you fucking pussy!” skriker han.

“This is racist,” svarer polakken.
“I called you a pork bastard, I didn’t call you a white bastard,”svarer den muslimske mannen.
“Race or religion based, mate,” korrigerer polakken.

Den muslimske mannen vender seg så mot en annen forbipasserende og skriker “Fuck off! Fuck you! Fucking stupid bitch – it’s not your country!”

Han forsøker så å spytte på kvinnen som filmer det hele, men lykkes kun i å spytte på seg selv før han langer ut etter henne og skriker “fucking move it then!”

Kvinnen roper “don’t touch me!” like før videoen kuttes.

Politiet reagerte på videoen på Twitter ved å si at de trengte å vite hvor det skjedde for å kunne undersøke saken. Twitter-lesere pekte på at bilskiltet og at den muslimske mannen enkelt kunne identifiseres via bilen. En leser sa at det så ut til å ha skjedd i Peterborough.

Tommy Robinson skrev det alle tenkte:

Daily Mail

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂