Tavle

Siden i sommer er det anmeldt rundt 200 innbrudd og tyverier fra bilmerket BMW. Alle anmeldelsene er levert i Oslo, Akershus, Bærum og Romeriket. Politiet mistenker øst-europeere, og mener det er forskjellige grupperinger som står bak. Innbruddene skjer samtidig på forskjellige steder.

Prisen for åpne grenser kan fortone seg som ganske kostbar.

Siden sommeren er det meldt om rundt 200 tyverier i Asker, Bærum, Oslo og Romerike, opplyser politiet til Budstikka. De mener det er flere grupperinger som står bak.

Tidligere i år var Agder og Telemark et yndet sted for kjeltringer på jakt etter deler fra BMW.

– Det var en bande som herjet i Agder og Telemark i sommer. Så ble det stille en stund, men nå har det blusset opp igjen, sier politioverbetjent Stig Vasbø, som leder etterretnings- og vinningsavsnittet ved Majorstua politistasjon i Oslo til Budstikka.

VG