Noen stusset nok over at document ikke var på lufta med en rykende fersk kommentar til debatten i Las Vegas. Det skyldes at red. ikke kom inn. Det varte omtrent til kl 0900 og da hadde andre merket det samme. Vi beklager. Det viser seg at det var vår leverandør som hadde gjort en teknisk oppgradering som varte en halv times tid. Da maskineriet startet igjen fulgte ikke vår server med. Uvisst av hvilken grunn. Vår webmaster sier at vi snart skal over på en ny og at det derfor ikke er noe å bruke tid på.

Disse små oppdateringene kan kanskje være nyttige? Leserne spør hva  pengene går til. De går blant annet til datasikkerhet og profesjonalisering av lagring. Noen vil kanskje ta det som en vits i lys av vårens problemer. Vi lærte en viktig og bitter lekse der. Den kostet oss, på mange måter.

Man kan aldri helgardere seg, men man kan minimalisere risikoen. Det gjør vi nå.

 

Hvis du ønsker mer detaljert oppdatering om hvordan arbeidet skrider frem og planene fremover, så tegn deg å infolisten:

pamelding@document.no

 

vi trenger din epost for å kunne sette deg på listen