Nytt

Vi har alle ting vi irriterer oss over eller er redde for når vi er ute og flyr. Men når en medpassasjer begynner å rope «Allahu Akbar», «døden er nær» og «vi skal dø», så høynes jo nivået for angsten ganske så betraktelig. Da spiller det ikke så stor rolle lenger at noen sparker deg i seteryggen eller stjeler armlenet.

Storbritannia har tatt i bruk lavprisselskaper for å deportere uønskede migranter. Dette gikk ikke gått upåaktet hen for de som hadde tenkt seg en koselig helg til Venezia, da den deporterte mannen befant seg ombord sammen med alle de ordinære reisende.

I to timer måtte vettskremte passasjerer høre på mannens hyl og rop. Det tok tid før det ble klart at mannen var i håndjern og hadde sikkerhetsvakter. Men flypersonalet syntes ikke det var nødvendig med noen offisiell forklaring mens den deporterte sparket, slo rundt seg og truet passasjerer og mannskap.

Den uforglemmelige flyturen skjedde 23. august mellom Gatwick og Venezia. En av passasjerene gjorde et 11 minutters langt opptak som The Mail on Sunday fikk tilgang til. Mannen skrek «Allahu Akbar» 29 ganger «death is coming» 17 ganger og «we will die» 9 ganger. Ifølge de andre passasjerene så holdt han det gående nesten hele veien til Italia.

Dette er ikke hva du ønsker å høre når kapteinen ønsker velkommen ombord:

MoS2 Template Master

Daily Mail