Et islamsk familiedrama fant sted i Paris torsdag formiddag da en mann drepte sin far og bror på gaten mens han ropte Allahu Akbar. Gjerningsmannen motsatte seg ikke arrest da han ble funnet knelende i bønn ved liket av sin far som han først hadde knivstukket i maven før han skar strupen over på ham.

En politikilde fortalte avisen Le Figaro at mannen hadde ropt «Allahu akbar» da han drepte de to. En av naboene forteller:

Jeg så det fra vinduet, jeg så en mann på bakken, det var mye blod. Det var en mann ved siden av ham, han var kledd i hvitt med en djellaba (lang tunika, typisk fra Nord-Afrika). Han slapp kniven, han knelte og begynte å be idét politiet gikk mot ham.

Det var flere som bevitnet mordene og hørte faren rope om hjelp.

Det var ingenting som kunne gjøres for å redde de to mennene.

Motivet for drapene er ukjent.

International Business Times    Le Figaro    Daily Express   Daily Mail

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂