3804443700000578-3777632-The_vehicle_a_Peugot_607_without_a_licence_plate_was_found_with_-m-99_1473245995415

En bil full av eksplosive gassbeholdere ble funnet like ved Notre Dame i Paris på lørdag. En radikalisert kvinne som ville slå seg sammen med IS i Syria sitter i arresten i Paris. Den mistenkte er 29 år gammel og er allerede på en terrorliste.

Bilen hennes, en Peugeot 607, ble funnet med blinkende lys i en parkering forbundt sone i Paris’ Rue du Petit-Point, tvers over elven fra Notre Dame, klokken halv åtte om morgenen.

Inne i bilen var det syv gass-sylindre. Bilen sto parkert i to timer før noen som bodde i nærheten meldte fra til politiet.

Politiet tror det var en test-run ettersom sylinderne ikke var koblet til noe som kunne utløse en eksplosjon. Den ene sylinderen var tom. I bilen fant de politiet også dokumenter på arabisk og DNA av kvinnen og hennes kjæreste, også en radikalisert muslim. Paret ble stanset på vei til Spania på tirsdag.

ANNONSE

Daily Mail

ANNONSE
Liker du det du leser? Vipps noen kroner til Document på 13629