Nytt

16 år gamle Phoebe Connop fra Halesowen i West Midlands i Storbritannia hadde nettopp begynt å flørte med en muslimsk gutt på nettet. De hadde ikke møtt hverandre. I en privat chat på Instagram med sine venner la hun ut et redigert bilde av seg selv som mørkhudet og med hijab. Hun sa at hun ville måtte se sånn ut for at den muslimske guttens foreldre skulle godta henne.

En av vennene hennes delte bildet på sosiale medier utenfor den private gruppen.

Phoebe ble livredd for at hun skulle bli oppfattet som en rasist. Den 7. juli hadde hun jobbet sammen med faren sin for å tjene litt penger til sommerferien. Hun ba ham kjøre seg hjem fordi hun ikke følte seg bra.

Da faren hennes kom hjem senere fra arbeidet for å ta henne med ut på middag fant han datteren sin som hadde hengt seg.

Politiet forklarte at bildet hadde spredd seg lenger enn hun hadde likt.

Phoebe hadde fått negative reaksjoner og hadde betrodd seg til en venn, som fjernet bildet da hun ba om det, at hun var redd for hva reaksjonen ville bli fra det muslimske nærmiljøet.

Daily Mail

Les også

-
-
-
-
-