Nytt

Donald Trump roter det til for seg, får et pusterom og begynner på igjen. Nå har han påstått at Obama grunnla IS og Hillary var medvirkende. Når han får sjansen til å korrigere noe så dumt gjentar han og understreker at det er det han virkelig mener.

«ISIS is honoring President Obama,» the Republican presidential candidate said at a rally in Fort Lauderdale, Florida. «He is the founder of ISIS. He is the founder of ISIS, OK? He’s the founder. He founded ISIS. And I would say the co-founder would be crooked Hillary Clinton. Cofounder — crooked Hillary Clinton.»

The Donald sa dette foran en forsamling i Fort Lauderdale, Florida, onsdag. Han sa det samme i et radiointervju med Hugh Hewitt, som forsøkte å hjelpe ham til få det riktig: Obama skapte vakuumet som gjorde IS mulig, men han skapte ikke IS.

Samme dag som nye avsløringer viser at Hillary fortjener tilnavnet «crooked», og samtidig som det blir kjent at Justisdepartmentet nektet å etterforske Clinton-stiftelsens innvirkning på administrasjonen, greier Trump å si noe så dumt at folk må bare riste på hodet.

Tyler O’Neil skriver:

With comments like these — no matter how accurate his critique of the troop withdrawal — Trump seems determined to waste this opportunity to win the White House, running against one of the most corrupt, least trusted, and least liked Democratic candidates in history.

Hvilket fører til følgende observasjon:

Many have said Clinton is the only candidate bad enough to lose to Trump, but it is even more true that Trump is the only candidate bad enough to lose to Clinton.

Hør på dette:

Og se på utvekslingen med Hewitt.

trump.is.nuts

 

Det motstanderen ikke klarer, klarer Trump selv. Hillary kan bare lene seg tilbake.

 

https://pjmedia.com/trending/2016/08/11/donald-trump-calls-president-obama-the-founder-of-isis/?singlepage=true