Vi har et par som nå arbeider på finpussing av den danske utgaven, før det norske legges over i samme mal. Det arbeidet skal de få gjøre ferdig. Men det er mange andre oppgaver: Vi har en webmaster som har en fulltidsjobb på dagtid, og driver vedlikehold av doc. på fritiden. Da kan man komme under press. Vi skulle gjerne hatt inn flere å fordele oppgavene på.

Jeg leser nettopp om Amazon som begynner cloud-tjeneste. Document har et betydelig arkiv, som skal gjøres klar for såkalte premium-abbonenter. Man vil få tilgang til hele arkivet hvis man betaler et visst beløp i måneden/året.

Billedarkivet må sorteres, i skyen, og gjøres tilgjengelig og lett brukbart for alle redaksjonelle. Vi sitter ikke fysisk samme sted, hvilket gjør det enda viktigere at ting flyter sømløst.

Document har særlig det siste året opplevd sterk vekst. Vi må bygge videre ved å gjøre tjenesten mer effektiv. Husk at alt vi er gjort er for egen maskin. Ikke en krone i offentlige tilskudd.

Så siste Vinduet i Narvesen på morgenen: koster 180 kroner for 190 små sider. Det er støttet av Kulturrådet og Fritt Ord. Slik er det med all kultur. Den klarer seg ikke uten statlige eller fondsmidler. Da blir man sårbar og publikum tror det skal være sånn. Det kommer ikke til å vare.

Hvis du har sans for Document og ønsker å bidra, ta kontakt med oss:

kontakt@document.no

Det er fint hvis du bor i Oslo og omegn, men ikke noe krav.

 

http://www.wsj.com/articles/amazon-to-launch-cloud-migration-service-1458014462