hadar.cohen

Den 19 år gamle grensepolitikvinnen Hadar Cohen ble drept av tre palestinere utenfor inngangen til Gamlebyen i Jerusalem onsdag. Hennes kollega ble alvorlig såret. Sannsynligvis avverget deres resolutte inngripen et mye større angrep. Cohen og kollegaen ble oppmerksom på tre palestinere i begynnelsen av 20-årene som oppførte seg mistenkelig og ba om ID. Mennene svarte med å trekke våpen. Cohen ble truffet i hodet. I tillegg hadde de med seg kniver og rørbomber. De tre var fra den nordlige del av Vestbredden. Alle ble skutt av israelsk politi. Slike hendelser har følgende intro på NRK: – Tre palestinere ble drept av israelske politi i Jerusalem onsdag. De tre hadde angrepet en kvinnelig politibetjent som døde av skadene.

Da lyder det som om det er Israel som overreagerer. Proporsjonaliteten fra Gaza-krigen gjelder også nå: For at det skal være rettferdighet må det dø like mange israelere som palestinere.

Hamas hilste angrepet velkommen.

 

http://www.timesofisrael.com/border-police-officer-19-dies-after-jerusalem-terror-attack/