Det kommer illevarslende meldinger om skytinge utenfor Paris og en bil med fire væpnede menn som forsøkte å forsere en veisperring.

Samtidig sier ordfører i byen Bagnolet til Le Monde at meldingene ikke medfører riktighet og at skuddene kommer fra fest og feiring.

En Citroen Berlingo med fire tungt bevæpnede menn inni skal ha tvunget seg forbi en veisperring på vei inn mot Paris, oppgir Le Parisien.Hendelsen skal ha skjedd på A10 ved Ablis, melder avisen.

..

Ifølge  blant andre tyske Focus Online, er det meldt om skudd og eksplosjoner i byen Bagnolet, rett øst for Paris. Samtidig melder andre om at det dreier seg om falsk alarm og fyrverkeri i forbindelse med et bryllup. VG følger saken.

Det er VG Direkte som melder dette. Skulle opplysningene stemme snakker vi om ikke bare omfattende angrep som fredagens angrep, men en offensiv. Hvis jihadistene angriper nå vet de at de møter vel forberedt politi og soldater. Det kan bare bety at de ønsker et væpnet oppgjør i franske gater.

Focus skriver at det er skyting mellom politi og terrorister, muligens gjerningsmann fra fredag, på flukt. Det er helikoptre i luften.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.