Tavle

Furuset er igjen åsted for voldelige mennesker. Mandag ettermiddag ble det meldt om flere slagsmål rundt omkring i dette området nord i Groruddalen. Det er obeservert flere kniver og en strømpistol. Det var det ikke dagen for skarp amunisjon. Rundt 10 personer skal være involvert i slagsmålene som fant sted på og rundt Furuset. Ingen er meldt skadet, og ikke overraskende, har de involverte forlatt området.

Fra klokka 15.04 fikk Oslo-politiet en rekke meldinger om flere slagsmål som hadde brutt ut i og rundt området Furuset, øst i Oslo.

Ifølge politiet skal det i alt ha vært involvert åtte til ti personer.

– Vi er på stedet nå, og har kontroll, men en rekke personer har løpt fra stedet. Politiet har sett flere kniver, og melderne observerte også en strømpistol, sier operasjonsleder i Oslo politidistrikt Rune Ullsand til Dagbladet.

Dagbladet