Mer grov vold å hanskes med for politiet. Her fra en tidligere hendelse i Oslo. Foto: Hanne Tolg

Politiet melder om et stygt slagsmål med kniv og slagvåpen på Vinstra. To menn er sendt til sykehus i Lillehammer, den ene med det som oppgis å være en kritisk skade.

Det har vært en stygg og alvorlig voldshendelse på Vinstra i kveld, melder NTB.

«Det er to menn på rundt 30 år som har vært i slagsmål. Begge er kjørt til sykehus i Lillehammer med uavklarte skader», sier operasjonsleder Per Solberg i Innlandet politidistrikt til NTB.

Dette har ikke vært et «godt gammeldags bygdeslagsmål» på tørre never og , men et brutalt oppgjør med farlige våpen.

«Det er brukt kniv og slagvåpen under slagsmålet», sier Solberg.

Ifølge VG er den ene av de involverte i slutten av 20-årene, og den andre i begynnelsen av 30-årene.

«Vi har kontroll på begge to. Den ene har fått alvorlig knivskade og begge blir kjørt til sykehuset på Lillehammer, sier Per Solberg», operasjonsleder i Innlandet politidistrikt, til VG.

«Politiet har sperret området og jobber med etterforskning», sier operasjonslederen videre.

De to mennene skal etter det NTB erfarer være kjent for politiet fra før. Foranledningen til slagsmålet er foreløpig ukjent. Politiet har ikke gitt nærmere opplysninger om de involverte.

De seneste dagene har politiet måtte ta seg av en oppsiktsvekkende lang rekke tilfeller av vold, ran og slagsmål med våpen, som Document har omtalt i flere artikler.  Til nå har dette vært konsentrert om Oslo-området, nå ser det ut til at den grove volden sprer om seg.
Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.